Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Miksi reksillä on blogi?

Olen tänä syksynä saanut paljon yhteydenottoja blogini lukijoilta. Tai ainakin paljon enemmän kuin ennen.
Kaikki yhteydenotot tuntuvat mukavilta. Minulla ei ole mitään käsitystä siitä kuka tätä blogia lukee, mutta itselleni tämä on ajatuksiani ja työtäni jäsentävä työkalu.

Äsken soitti Emmi, aloitteleva rehtori. Kysyi minulta mikä on tämä pitämäni starttivartti ja miten sen toteutan ja mitä hyötyä siitä on. Emmi on blogini lukija, meillä oli mukava rupatteluhetki ja luulen, että starttivartti -idea jatkaa elämäänsä myös Emmin koulussa.

(Starttivartti on siis se, että reksi juttelee jokaisen opettajan kanssa pienen juttuhetken. Kysyy, että mitä kuuluu ja miten työ on alkanut. Ja kaikkein tärkeintä, kuuntelee vastaukset. Starttivartti on täysin vapaaehtoinen, mutta täällä Patastenmäessä siitä on tullut talon tapa.)

Palaute saa toimimaan. Mitä enemmän kommentteja tai palautetta blogikirjoituksista tulee, sitä enemmän tulee kirjoitettua.

Aurinkoista loppuviikkoa Sinulle reksiblogin lukija!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti