Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

tiistai 6. marraskuuta 2012

Armas arki

Koulutyö sujuu hyvin, arki rullaa leppoisasti.

Olemme saaneet vihdoin koulukuraattorin mukaan koulutyöhön, oppilashuoltotyö tehostuu huomattavasti, kun on kuraattori mukana, ainakaan kaikki tiedotus- ja toimeenpanovastuu ei jää yksin rehtorin harteille. Kuraattorin yhteystiedot löydätte tarvittaessa fronterista, koulun tiedotussivulta.

Kasvatus- ja opetuslautakunta on halunnut teettää asiakastyytyväisyyskyselyn. Kyselyyn vastaavat kaikki oppilaat, opettajat ja huoltajat. Koteihin lähtee tänään ohjeet vanhemmille kyselyyn liittyen ja koulussakin vastataan heti kun vain ehditään. Kysely toteutetaan nopealla aikataululla, mikä aiheuttaa hieman hämmennystä. Toivottavasti tietoliikenneyhteydet pelittävät ja erityisesti tsemppiä Jukolaan, missä aika monta oppilasta joutuu vastailemaan aika vähillä koneilla...
Jos kysely onnistuu ja vastausprosentti on hyvä, niin saamme sekä kunta- että koulutasolla monipuolisesti tietoa ja palautetta kouluasioiden hoidosta.

Joulunaika lähestyy, koulussahan jouluun aletaan valmistautua jo lokakuun puolella. Jukolassa vietetään koko koulun yhteistä itsenäisyysjuhlaa 3.12. ja Tiilikoulussa joulua juhlitaan perinteisen kuusijuhlan merkeissä 19.12. Puukoululla vielä pohditaan eri vaihtoehtoja :)

Syksyn suuri perinteinen tapahtuma on vanhempainyhdistysten järjestämät Patastenmäen myyjäiset. Tänä vuonna myyjäiset pidetään sunnuntaina 25.11. klo 12 alkaen. Tervetuloa kaikki kulmakunnan ihmiset -ja kauempaakin saa tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti