Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

torstai 15. marraskuuta 2012

Koululaiskonsertti

Kolmen koulun yhteistyöllä saatiin onnistumaan koululaiskonsertti tälle päivälle. Konserttikeskuksen kautta tilasimme Herra Heinämäen Lato-orkesterin soittamaan marraskuun iloksi, bändi esiintyi sekä Patastenmäen, Peltosaaren että Pohjoisen koulun väelle. (PPP).

Kaatosateessa kaikki Patastenmäen 360 oppilasta taivalsivat kukin omilta kouluiltaan kohti Peltsin salia. Eikä turhaan! Konsertti oli mainio, musa taitavasti soitettua, huumori taattua ja tunnelma hyvä.

Tilaisuus oli myös siitä harvinainen, että kaikki patskulaiset eskarista kutosiin olivat saman katon alla, samassa tapahtumassa yhtä aikaa. Sellaiset hetket ovat harvinaista herkkua. Oli hyvä fiilis, kun aikuiset olivat lapsijoukon ympärillä ja kaikki hymyilivät. Konserttikäyttäytyminenkin oli hienoa, hyvin lähdettiin mukaan, mutta ei villiinnytty liikaa.

Kiitos kaikille mukana olleille, oli hyvä alku päivälle.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti