Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Tweet-tweet

No nyt on rehtori sitten kirjautunut twitteriin. Löydät minut sieltä nimelläni. Kauan olen aihetta väistellyt, mutta nyt tuli olo, että kaipa se pitää tuokin formaatti ottaa käyttöön. Tai ainakin tutustua siihen.

Päätin rajata twitterin ammatilliseen puoleen. Muu henkilökohtainen some-elämä löytyy facebookista, instagramista, blogeista. Onhan näitä,  -onkohan jo liikaa...

Jo nyt parin päivän selailun ja tutustumisen jälkeen alan tajuta idean. Ja varsinkin näin ammatillisesti sieltä löytää vaikka mitä! Kun vain vielä löytäisi aikaa kaiken tutkimiseen.
Meitä riksulaisia rehtoreita on sosiaalisessa mediassa jo muutama: Lasitehtaan Sirkka ja Eteläisen Merja pitävät reksiblogeja (linkit löydät vieressä olevasta blogiluettelosta) ja ovat myös twitterissä, nimenomaan ammatillisessa mielessä.

Tällaiselle helposti innostuvalle ihmiselle on hauskaa löytää ja tutkia muiden ideoita ja aivoituksia; haastan sinut lukijani 21 päivän haasteeseen: kehu tai lausu kohteliaisuus kolmelle ihmiselle päivittäin kolmen viikon ajan. Samalle ihmiselle ei peräkkäisinä päivinä, muita sääntöjä ei ole. Lisää aiheesta löydät twitteristä #63kohteliaisuutta.

Ei muuta kuin kehumaan työkavereita, naapureita, kavereita, opettajia, kaupan kassoja! Laitetaan hyvä ja hymy kiertämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti