Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

maanantai 27. helmikuuta 2012

Eilen, tänään, huomenna

Antoisa arki on alkanut. Viikon tauko on tehnyt meille kaikille hyvää.

Koulussa eletään nyt kautta, jonka aikana katsotaan sekä taaksepäin että eteenpäin. Tätä hetkeä eletään myös, varsinkin lapsille kaikki tapahtuu tässä ja nyt.

Henkilökunnan kehityskeskusteluissa käydään läpi asetettujen tavoitteiden saavuttamista ja mietitään miten loppukevät suunnitellaan, jotta tavoitteissa pysytään.
Ensi lukuvuoden suunnittelu alkaa kirja- ja materiaalitilauksilla. Nyt jo päätetään, mitä kaikkea ensi lukuvuonna tarvitaan; mihin on varaa, mitkä hankinnat voidaan jättää myöhempään ajankohtaan. Suunnitelmissa on uusia Tiilikoulun ompelukoneet. Tarjouskilpailu koneiden hankinnasta on käynnissä.

Koulussamme on avoinna kaksi opettajanvirkaa, niiden hakuaika päättyy 15.3., jonka jälkeen rehtori apujoukkoineen valitsee näihin virkoihin parhaat valioyksilöt!

Tänä lukuvuonna koulussamme on ollut poikkeuksellisen paljon virkavapaalaisia ja heille siis määräaikaisia sijaisia. Virkavapaalaiset palaavat työhönsä elokuussa ja sijaiset hoitavat tämän lukuvuoden hommat kunnialla loppuun. Meillä Patskussa on tänä vuonna mahtava joukkue, joka on työskennellyt täysillä alueen lasten oppimisen ja kasvamisen parissa. Kuitenkin voin luvata teille, että töitä tehdään täysillä 2.6. asti, mitään tehojen hiipumista ei ole luvassa :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti