Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

perjantai 11. toukokuuta 2012

Toukoruuhkaa

Koulutyössä toukokuu on kiireinen. Oppilailla alkaa päivä päivältä helpottaa, mutta opettajat paiskivat töitä hiki hatussa, jotta saavat tehtyä kaiken tarvittavan: kevätjuhlaohjelmat, kokeet, arvioinnit, luokkien siivouksen, luokkaretket ja leirikoulut ymsyms. Reksinä yritän tsempata ja helpottaa työtaakkaa laatimalla to do -listoja ja muistuttelemalla ystävällisesti tulevista dead line -päivistä.

Hyviä uutisia Linnanmäeltä: aikaisemmin kirjoitin 5B -luokan osallistumisesta Linnanmäen kilpailuun. Kilpailuun lähetetty työ voitti koko kisan! Jeeeeeeeeee, mahtavaa, hyvä opet ja oppilaat! Palkinnoksi porukka pääsee Linnanmäelle sirkuskouluun ja syömään. Kyllä kannatti osallistua.

Tiilikoululle on koottu kuvataidenäyttely kevään töistä. Joka luokalta muutama työ on päässyt näyttelyyn. Tervetuloa tutustumaan!

Alla on kuvia näyttelystä:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti