Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kodin ja koulun yhteistyöstä

Tänään on Tiilikoulun Koti- ja kouluyhdistyksen kokous, syksyn ensimmäinen. Menen kokoukseen mukaan tarkoituksena ideoida yhteistyökuvioita tätä lukuvuotta varten.

Meillä on monia hyviä perinteitä olemassa, mutta ehkä haluaisin jotain lisää, tai jotain uutta... Jotain sellaista, joka oikeasti ja aidosti tutustuttaisi vanhemmat toisiinsa ja omien lastensa kavereihin ja tietenkin koulun aikuisiin.

Mistä nykyvanhempi on kiinnostunut? Haluaako hän lähteä pizzalle, konserttiin, avoimien ovien päivään, kasvatusluennolle, teatteriin? Yhdessä lasten kanssa, vai pelkällä aikuisporukalla? Haluaako hän järjestää pihajuhlia, myyjäisiä, myydä sukkia tai pesuaineita? Haluaako hän jutella ja keskustella pienemmällä porukalla lastenkasvatuksen kiemuroista?

Tähän kirjoitukseen saa tulla kommentteja! (Niinkuin kaikkiin muihinkin, ilahdun kovasti joka kommentista.) Kommentoi rohkeasti, mitä sinä odotat koulun vanhempainyhdistykseltä? Mikä saa sinut lähtemään mukaan ja tekemään yhdessä? Mitä asioita pidät tärkeänä kodin ja koulun yhteistyössä ja mikä sinusta on vähemmän tärkeätä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti