Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

tiistai 5. marraskuuta 2013

Kouluruokadiplomi

Patastenmäen Puukoululla oli tänään juhlat. Koulun ruokala ja samalla koko koulun väkin on ansainnut kouluruokadiplomin.
Diplomin saanut koulutalo sitoutuu hyviin ruokailutapoihin, ekologiseen ajatteluun, sekä monipuoliseen ravintoon.
"Ruokalantätimme" Eija Niemisen aloitteesta koko Puukoulun väki lähti projektiin innoissaan mukaan. Järjestettiin nimikilpailu, taiteiltiin hieno kyltti ja järjestettiin juhlahetki. Tässä kuvia aamupäivän juhlasta:


Juhlajuomat on katettu pöydälle

Jännittävä maljannosto edessä

Nimikyltti ja taiteilijat

1-2 -luokkalaisten esitys Timo Kerosuon johdolla

3 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa! Kouluruoka on diplomin arvoinen asia.

    Minäkin anoin meille diplomin. Saimmekin sen, mutta aion vielä ottaa "rauhallinen kouluruokailu" -kampanjan ennen julkistamista. Olin yllättynyt, miten vähän sosiaalista puolta diplomissa vaadittiin. Teillä sekin näyttää olevan kunnossa.

    Koska en vielä ole asiaa julkistanut niin pidetään asia ihan vain meidän keskeisenä. Jooko ;-)

    VastaaPoista
  2. Juu, ei kerrota kenellekään :)
    Onnea sinnekin, maljat voitte sitten nostaa samalla reseptillä kuin meilläkin: keittäjän omatekemää mehua ja vissyä. Ihana juhlava kuplajuoma!

    VastaaPoista
  3. Oi, hienoa ja onnea, Patsku! Tätä pohdin meillekin, mutta en ole ehtinyt/ jaksanut vielä tutustua vaatimuksiin jne. Eija N. saakin tulla meille briiffaamaan samoin tein jutut, keittäjämme on jo pohjustettu :)

    VastaaPoista