Tervetuloa rehtorin koulublogiin!

Blogin tarkoitus on kertoa kouluasioista rehtorin näkökulmasta. Blogissa on kuvauksia ja kuvia koulun arjesta, rehtorin näkemyksiä pedagogiikasta ja pohdintoja kasvatuksellisista aiheista - ja aiheen vierestä.

perjantai 30. toukokuuta 2014

Kiitosten aika

Kouluvuosi on paketissa.

Hieno vuosi. Kaikki on sujunut kertakaikkisen hyvin. Koulujuna on kulkenut vakaata vauhtia, välillä pysähdellyt asemille, välillä kiihdyttänyt tahtiaan, jotta on pysytty aikataulussa.

Oppilaista on pidetty huolta.
Pidimme juuri oppilashuoltotiimin palautepalaverin, jossa todettiin monta hyvää juttua: oppilasasiat on saatu vietyä eteenpäin tarvittaessa, uusia toimintatapoja on kehitetty, yhteistyötä on lisätty monien tahojen kanssa.

On tehty yhdessä.
Kolmen koulun kompleksissa joutuu väistämättä jakamaan hommia. Jaettu vastuu toimii. Ammattitaitoiset opettajat ja muu henkilökunta tietää miksi täällä ollaan; oppilaan parhaaksi.
Aina ei voida kaikkia miellyttää, mutta päätösten takana on kokonaisuus ja sen toimivuus.

Kiitokset koko joukkueelle!
Iltapäivällä kokoonnutaan yhteiselle opelounaalle, jossa reksi jakaa kunniakirjat. Arvaatteko kenelle menevät esim. nämä kunniamaininnat: vuoden viihdyttäjä, vuoden harmaa pantteri, vuoden terminologisti, vuoden korkokenkä, vuoden puhelinvastaaja, vuoden back up...?
Ne kaikki menevät ihanille opettajilleni.

Kiitos teille ja oikein ihanaa ansaittua kesälomaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti